30/4/12

STEPHEN KING




ο βασιλιάς της φαντασίας, του τρόμου και της σχιζοφρένειας!!!Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο το τελευταίο, αλλά είναι αυτό ακριβώς, άκρως ψυχαναλυτικός...Αν εξαιρέσει κανείς τα βιβλία του με τα βαμπίρ, όλα τ΄άλλα εισχωρούν στο υποσυνείδητο ή το ασυνείδητο!Ο περιγραφικός τρόπος γραφής του είναι αυτός που σε αναγκάζει ως αναγνώστη να περάσεις στην απέναντι πλευρά εκεί που κυριαρχεί ο άλλος σου(όχι και τόσο καλός) εαυτός!Εξαιρετικός, εξαιρετικός, εξαιρετικός!!!!!!!Δυστυχώς, έχω δει σχεδόν όλες τις ταινίες που βασίζονται στα βιβλία του χωρίς να τα χω διαβάσει. Προσπαθώ όμως, αν και είναι λίγο "τούβλα", σε όγκο εννοώ! Η Λάμψη είναι ένα από τα πιο γνωστά του έργα, εντυπωσίασε τόσο πολύ τον σκηνοθέτη  Στάνλεϊ Κιούμπρικ που αποφάσισε να το σκηνοθετήσει. Το είδα σε μικρή ηλικία και είχα μείνει άλαλη, όχι τόσο για τις σκηνές τρόμου, όσο για την άριστη σκηνοθεσία!Το βιβλίο, βεβαία, είναι ακόμη πιο ωραίο!Σπεύσατε,λοιπόν, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ είναι για γερά στομάχια, αρκετοί από σας θα χρειαστεί σε κάποια σημεία να βάλετε το βιβλίο στην κατάψυξη (βλ. Τζόι από τη σειρά τα "Φιλαράκια"), θα καταλάβετε τι εννοώ!!!!!


                                                                                                                                                                             
Evdokia t. : Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Vivika : ΩΩΩΩ, ΝΑΙ!!!!!
Maria Tsilvidou : Η τρίτη φωτογραφία είναι από το δισκάδικο Playground του κουνιάδου μου ( ο αδερφός του Γιάννη). Βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Ιπποδρομίου και ειδικεύεται στην ηλεκτρονική μουσική!...αλλά και το δωμάτιο μου στη Δράμα κάπως έτσι ήταν...λίγο πιο rave!!!Ο Θωμάς, η αλήθεια είναι, πως πέρασε SUPER!

25/4/12

ΓΛΥΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ






































από τις πασχαλινές μας διακοπές!!!

24/4/12

ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
































πια!Σαν να μην πέρασε μια μέρα, είπε ο Γιάννης όταν πήραμε τον δρόμο της επιστροφής και ας καθίσαμε είκοσι τόσες μέρες...Για μας πάντα θα είναι λίγες!Όχι πως δεν μας αρέσει το νησί (ειδικά τώρα που είναι ηλιόλουστο), απλά όλοι οι άνθρωποι που αγαπάμε είναι πάνω και μας λείπουν. Αποχαιρετιστήκαμε για πολλοστή φορά και μετά το "υπερπόντιο" ταξίδι μας επιστρέψαμε πίσω στη Ρόδο. Πίσω στο σπίτι με ιντερνετική σύνδεση επιτέλους για να μπορώ να σας διαβάζω όλους καλύτερα και όχι να προσπαθώ σαν τον πειρατή να βρω δίκτυο από παντού...ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Υ.Γ Θέλω να στείλω κουράγιο και υπομονή σ' ένα φίλο που περνά λίγο δύσκολα αυτές τις μέρες!

12/4/12

...ΣΥΝΕΧΙΖΩ

τις διακοπές μου για μια εβδομάδα ακόμη!Περνώ φανταστικά και προσπαθώ να ξεκουραστώ: καφέδες, βόλτες, συναντήσεις με φίλους και αρκετή δόση οικογένειας! Θα τα πούμε σύντομα, αλλά πριν...

                                                  ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
                                                         ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ