21/10/11

MIDNIGHT IN PARIS


και εύχομαι να βρω σύντομα τον χρόνο να πάω να τη δω. Αν ήμουν στο Βερολίνο θα πιανόμουν  αλα Μπρατσέτα με την φίλη μου Οζένη, θα παίρναμε τα παιδιά μας και θα πηγαίναμε στις 11:00 ώρα το πρωί σε έναν κινηματογράφο ειδικά διαμορφωμένο να δέχεται μητέρες με παιδιά και θα απολαμβάναμε την ταινία! so ist das Leben!!!!!!!!!!!!!

19/10/11

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩ


































παρέα με παραμύθια, φίλους, χειροποίητες δημιουργίες και ζεστό τσάι ( σε vintage φλιτζάνι).

1. Αγαπημένη φιγούρα ο Μούμιν-Τρολλ, δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο μεταφρασμένα βιβλία της Τόβε Γιάνσον εκ των οποίων το ένα δεν το βρίσκω σε κανένα βιβλιοπωλείο. Ο μικρός Θωμάς και εγώ είμαστε ξετρελαμένοι με τον Μούμιν και γι' αυτόν τον λόγο τον έχουμε παντού:βιβλία, κουτάλια, ποτήρια, πιάτα, παιχνίδια.
2. Το χαμογελαστό μαξιλαράκι είναι μια δημιουργία της Σόνιας, για περισσότερες πληροφορίες:www.flickr.com/photos/43321383@N02

9/10/11

AUDIO ATLAS



η ισχύς εν τη ενώσει!!!http://www.facebook.com/audioatlas

4/10/11

Ο ΙΠΠΟΤΗΣ































που μοιάζει σαν μύγα (κακή λήψη φωτογραφίας), φρουρεί κάποιον, κάτι, δεν έχω καταλάβει ακριβώς...Ίσως πάλι να διαφημίζει κάποιο κατάστημα ή ξενοδοχείο στην παλαιά πόλη της Ρόδου. Πάντως ό,τι και να είναι, κατεβάστε τον επιτέλους από κει πάνω, το καλοκαίρι τέλειωσε!!!!!!!!!!!!!